ГАЗИФИКАЦИЯ

Ние сме фирма „Барос инженеринг“ и предлагаме широка номенклатура части и детайли за газификация на Вашия дом, хотел, търговски обект.

Осигуряваме продукти за газови инсталации на италианския производител Immergas. Можете да избирате между стенни газови котли, кондензни котли, газови конвектори, газови бойлери, магнет вентили, компоненти за газови инсталации, газ сигнализатори, разходомери и др.

При нас ще намерите изделия на над 50 водещи фирми, които сами сме тествали като качество и надеждност според изискванията на организационната програма по ISO 9001:2000, която следваме.

Многообразието от артикули на водещи компании, които ще откриете в нашето портфолио, е гаранция, че ние можем да Ви предложим най-доброто, което съществува на пазара. Ще се ангажираме с намирането на оптимално решение за Вашата сградата. Ще Ви предложим най-висок клас продукти с изпробвана защита, гарантирана дълготрайност и ефективност от ново поколение. Открийте завинаги удобството на газификацията, намалените драстично сметки за отопление и консумация и комфорта при използването на природен газ.

газификация

Нашите услуги за газификация:

 • Ще Ви осигурим професионална консултация за потенциалните възможности при избора на газова инсталация.
 • Ще проектираме Вашата инсталация според всички нормативни изисквания.
 • Ще направим доставка на необходимите възли и елементи до обекта.
 • Ще реализираме планираната газификация.
 • Ще поемем гаранционното и извънгаранционно сервизиране и поддръжката на Вашата газова инсталация.

ГАЛЕРИЯ

Защо да изберем газификацията

 • БЕЗОПАСНОСТ
  Уредите, които работят с природен газ, са доказано безопасни, заради иновативните защити, които притежават. Газът е по-лек от въздуха и лесно се разсейва, а този, който се доставя до Вашата сграда, е със специфична допълнително добавена миризма в случай на изпускане.
 • КОНТРОЛ
  Осигурявате си абсолютен контрол над използваната енергия. Ако Ви е писнало от неразбираеми сметки и сложни изчисления, газификацията Ви дава предимството Вие да регулирате какво харчите. В допълнение – получавате възможност изцяло да пускате, спирате, увеличавате или намалявате газовите уреди в сградата.
 • ЧИСТОТА
  Сложете край на досадното чистене на прах и сажди. Технологията е изключително екологична, намалява драстично замърсяването в дома, не отделя вредни вещества и Ви позволява да живеете в „зелена“ среда.
 • ИКОНОМИЧНОСТ
  Получавате топла вода и отопление на ниски цени. Сметките Ви ще паднат значително, но не за сметка на качеството. Забравете за непрекъснатите аварии, спиране на парното или тока. Осигурете си предвидимост, икономичност и комфорт да се чувствате добре в дома си.

Свържете с нас за повече информация и оферта

Контакти